Tentoonstellingen

Stadstimmerwerf

6 oktober - 3 november

wo t/m zo tussen 11:00 - 16:00

20230624_135842
IMG_0130

Kunstschouw

10 t/m 18 juni

Van 10 tot en met 18 juni is op Schouwen Duivenland de jaarlijkse Kunstschouw. Op meer dan 30 locaties laten kunstenaars hun werk zien. 

Mijn werk is te zien op locatie Tentenbosch, tussen Renesse en Burgh Haamstede. Op een prachtig terrein schitteren de emailles in de zomerzon.
Zes kleinere werken met geabstraheerde landschappen  en 5 grote emailles op grote fornuisdeksels met figuratieve afbeeldingen.
Mooi weer, mooie natuur en mooie kunstwerken: een prachtige combinatie.

Kunstroute Ringdijk zuid

3 en 4 juni

Op 3 en 4 juni was een kleine collectie van mijn schilderijen te zien tijdens de Kunstroute Ringdijk Zuid. In het dorpshuis van Rijsenhout hadden vier kunstenaars de beschikking over een kleinere zaal. Er was niet zoveel ruimte aan de muur. We hebben van de nood een deugd gemaakt en meerdere werken op de grond gelegd. Dat bleek een goede vondst. 
Schilderijtjes van historische figuren, gecombineerd met abstracte figuren. Een kleurrijk geheel.

 

20230602_140540
raadzaal Nieuwveen

Raadhuis Nieuwveen

van 6 februari tot 30 mei

Van 6 februari tot 30 mei heeft een selectie van recent werk in de het gemeentehuis in Nieuwkoop gehangen. In de raadzaal en de gangen van het gebouw hingen meerdere portretten. De portretten zijn gebaseerd op historische afbeeldingen van bijv. Giotti en andere Renaissance schilders.  Zonder al te veel diepte, maar met veel kleur geef ik een eigentijdse invulling aan de afbeelding.